За нас

logo

Вила „Краси” е едно малко архитектурно бижу, прекрасно място за почивка и отдих. Разполага с 3 стаи за по 2-ма души всяка с по 1 спалня като 2 от стаите имат тераси.

Вилата е удобна, функционална, оборудвана с нови мебели, техника, включително и бърза интернет връзка. На партера разполага с голям хол – дневна с кухненски тракт и камина, санитарен възел и сауна. Има огромна тераса с голяма маса масив от дърво, барбекю с фурна и водна каскада, голяма зеленчукова градина, овошки и паркинг.

Всичко това е гарнирано с великолепна гледка към Рила планина и Благоевград. Панорамата е едно от най-пленителните неща във вилата.

Вила „Краси“ се намира само на 100км. от София, на 1.3км. от магистралата София – Кулата при Благоевград и на 7 минути път от центъра на Благоевград.

На барбекюто приготвяме нашите специални ястия за туристите: свински гърди по стара рецепта от Горноджумайско, задушен заек в гърне, печено прасенце с картофи, печено агне и пр.

От зеленчуковата градина добиваме голям брой биопродукти – домати, чушки, краставици, дини, пъпеши, пресни яйца от фермата ни. Част от тях, като печени картофи на жар, печена царевица – приготвяме пред туристите.

Залагаме в предлагането на нестандартното и атрактивното!

Очакваме Ви!

Гостоприемство и любезно отношение към всеки клиент

Външно барбекю с прекрасен изглед към Благоевград

Опции за приготвяне на предварително поръчани ястия

Отзиви от клиенти

a

Обадете се сега