Условия за настаняване

Ако гостите планират да проведат събитие, като сватба или парти, което включва по-голям брой хора от легловия капацитет на комплекса, или ако гостите възнамеряват да използват имота за цел, различна от почивка, са длъжни да информират за това представителите на Вила Краси в момента на резервацията.

Специално одобрение или спогодби следва да се сключат между гостите и вила за гости Вила Краси.

НАСТАНЯВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ:

– Час за настаняване: след 14:00 ч.
– Час на освобождаване на стаите: 12 ч. на обяд

Ранно настаняване/Късно освобождаване:

В отделни случаи по-ранно настаняване е възможно и в случай, че бъде потвърдено от Вила Краси.

Късно освобождаване на къщата може да бъде предоставено, след потвърждение от Вила Краси.

Максимално настаняване:

– Максималното настаняване е 8 души, къщата има 3 спални всяка стая с по 1 двойно легло. Всекидневната стая разполага с 1 разтегателен диван удобен за двама души.

Домашни любимци – Домашни любимци се допускат

Ценообразуване: Всички цени са за цялата къща за една нощувка

Шум и музика: Няма лимит за шума и музиката тъй като Вила Краси е на достатъчно отдалечено място от други къщи и вили.

 

  • При желание от страна на нашите клиенти при организирани или групови мероприятия, може да се приготвят храна и напитки със съдействието на служители на Вила Краси.

 

Ценности и сигурност

Всички ценности и имущество, притежавани и използвани от гостите, внесени на територията на вилата са под отговорност на клиента/ите.

Всички лица настанени в туристическия обект са длъжни да опазват материално-техническата база, да не предизвикват умишлено вреди, или такива настъпили по непредпазливост от тяхна страна, да използват всички технически съоръжения само и единствено според тяхното предназначение.

Гостите са отговорни за имота по време на наемния период и гарантират, че всички прозорци и врати са заключени в случаите, в които те отсъстват и не са на територията на къща за гости Вила Краси.

За да направите резервация е необходимо да посочите следните лични данни: име, адрес, телефонен номер и е-мейл. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за Защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за Туризма.

Предоставената от Потребителя информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с неговата резервация и няма да бъде предоставяна за други цели.

Обадете се сега